Hollywood: Morţii anului 2012. 10 dispariţii care au întristat lumea

Ann Rutherford
Interpreta personajului Carreen O'Hara, sora protagonistei Scarlett O'Hara din filmul "Pe aripile vântului" (1939), a murit la vârsta de 91 de ani, la Los Angeles, în luna iunie a acestui an.

Ann Rutherford suferea de mai mulţi ani de probleme cardiace, iar starea ei de sănătate s-a deteriorat tot mai mult în ultimele luni.

Ann Rutherford, născută în oraşul canadian Vancouver, pe 2 noiembrie 1920, a jucat şi în filme western, în seria de filme "Andy Hardy" şi alte pelicule, precum "Mândrie şi prejudecată" (1940) şi "Aventurile lui Don Juan" (1948). Cea mai activă perioadă din cariera ei au reprezentat-o deceniile '30 şi '40. A fost căsătorită de două ori: mai întâi cu moştenitorul unui lanţ de magazine - deveni ulterior Macy's - David May II, iar apoi cu William Dozier, care a produs în anii 1960 o versiune pentru micul ecran a serialului "Batman".
  • suzanne_13, vineri, 28.12.2012 19:52
    Jon Lord

    L-ati uitat. Insa cei care mai stiu sa asculte muzica de la si mai imputinatii ce se aventureaza in arta (nu doar interpreteaza ceea ce compun altii si se acopera cu primele pagini ale revistelor), nu-l vom uita. Long live Deep Purple!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro