Hollywood: Morţii anului 2012. 10 dispariţii care au întristat lumea

Robin Gibb
Cântăreţul grupului britanic emblematic Bee Gees a murit în luna mai, la vârsta de 62 de ani, după o lungă luptă împotriva cancerului.

Fostul solist, membru fondator al grupului disco Bee Gees, s-a aflat timp de câteva zile în comă, în aprilie, într-un spital din Londra, după ce a contractat o pneumonie. El a fost operat la nivelul intestinului, la sfârşitul lunii martie. Acesta fusese diagnosticat cu cancer hepatic şi de colon, însă, în februarie, el susţinea că este aproape vindecat şi că se simte "fantastic".

Trupa Bee Gees, fondată în 1958, a fost compusă iniţial din gemenii Robin şi Maurice Gibb şi fratele lor mai mare Barry, acum în vârstă de 65 de ani. Barry, Maurice şi Robin Gibb au atins culmi în lumea muzicii pop din anii '70 cu titluri ca "How Deep Is Your Love", "Stayin' Alive", şi "Night Fever".
  • suzanne_13, vineri, 28.12.2012 19:52
    Jon Lord

    L-ati uitat. Insa cei care mai stiu sa asculte muzica de la si mai imputinatii ce se aventureaza in arta (nu doar interpreteaza ceea ce compun altii si se acopera cu primele pagini ale revistelor), nu-l vom uita. Long live Deep Purple!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro