Întrebarea care o scoate din minţi pe Jennifer Aniston: „Eşti însărcinată?“

Vedete / 20.09.2017

Actriţa în vârstă de 48 de ani s-a săturat să tot fie întrebată dacă aşteaptă un copil sau s-a îngrăşat. Răspunsul ei este tranşant.

Nimic n-o enervează mai mult pe Jennifer Aniston, nici măcar eterna întrebare "De ce te-ai despărţit de Brad Pitt?" decât să fie chestionată dacă e sau nu însărcinată. Pe măsură ce anii au trecut, iar vârsta vedetei a tot crescut, anturajul său, dar şi fanii şi presa par să-şi fi dorit mai mult decât ea să audă că e însărcinată, iar asta a pus o presiune în plus pe umerii săi.

Într-un interviu publicat de revista Glamour, Aniston a mărturisit că este frustrată pentru că tot apar speculaţii privind o posibilă sarcină, iar când ea neagă acest lucru reise că s-a îngrăşat. Cum o dă, tot nu-i bine, se plânge ea: "Dacă ai un corp aşa cum îţi doreşti şi îţi permiţi să mai iei o înghiţitură sau două în plus, atunci încep să dea târcoale stomacului tău tot felul de săgeţi şi să se spună că eşti gravidă", a spus actriţa. Răspunsul său este tranşant: "De fapt, e corpul meu şi fac ce vreau."


De pildă, ultima ediţie a revistei OK Magazine are pe copertă o imagine în care actriţa poartă o rochie mulată, ţinând degetul arătător spre abdomen. Iar titlul spune tot: "Copilul miraculos al lui Jen, la 48 de ani! Tratamentul ei chinuitor care a durat doi ani."

Treaba asta n-avea cum să n-o enerveze pe Jennifer, care a acuzat o invazie în viaţa sa privată şi a soţului său, Justin Theroux: "Să ai un copil, ştim toţi asta, nu-i treaba altcuiva decât a cuplului sau a individului", a subliniat ea.


Vedeta a adăugat că alegerea unei femei în chestiunea maternităţii este asociată greşit şi ilogic cu o stare de nefericire: "Ideile mele despre ce înseamnă o viaţă fericită şi împlinită pot fi diferite de cele ale altor oameni. Fiecare are dreptul de a trăi în felul lui. Dar se perpetuează o idee greşită că femeia este incompletă, neîmplinită şi nefericită dacă nu este măritată şi cu copii."
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro