Jennifer Grey, la 56 de ani: Cum arată partenera lui Patrick Swayze din „Dirty Dancing“ după ce a învins cancerul

Vedete / 15.10.2016

Actriţa celebră pentru rolul din „Dirty Dancing“ arată foarte bine după ce a învins cancerul şi a suferit mai multe operaţii.

La 56 de ani, partenera regretatului Patrick Swayze din "Dirty Dancing" se menţine în formă şi are un look foarte bun pentru vârsta ei. Nu i-a fost deloc uşor, pentru că a avut mari probleme de sănătate.

Cariera actriţei americane intrase în declin după două operaţii nereuşite la nas pe care le-a suferit la începutul anilor '90 şi care i-au schimbat complet fizionomia. "Am intrat în sala de operaţie o celebritate şi am ieşit o anonimă. A fost ca şi cum aş fi intrat în programul de protecţie a martorilor sau ca şi cum aş fi fost invizibilă", a mărturisit ea.


Jennifer Grey este sinonimă cu fata blondă din "Darty Dancing" care a făcut o pereche extraordinară cu regretatul Patrick Swayze, o poveste nemuritoare ce a fermecat generaţii de tineri. Pelicula din 1987 a reprezentat apogeul succesului pentru actriţa americană - după rolul care i-a adus celebritatea la nivel mondial ea a mai jucat în câteva filme şi a apărut în mai multe seriale TV, dar cariera sa a intrat într-un con de umbră.

Jennifer a avut relaţii cu actorii Matthew Broderick şi Johnny Depp, precum şi cu jurnalistul George Stephanopoulos, iar în 2001 s-a căsătorit cu actorul şi directorul Clark Gregg, cu care are o fată, notează Mediafax.


Înainte de apariţia în show-ul "Dancing with the Stars", în 2010, Grey a fost supusă unui control medical pentru a se verifica dacă este aptă să participe, iar în urma examinărilor s-a constatat că avea probleme netratate la coloană, în urma unui accident de maşină suferit în 1987. Actriţei i s-a implantat o placă de titanium în zona gâtului, pentru a i se stabiliza coloana.
În plus, în urma investigaţiilor, i s-a descoperit un nodul la glanda tiroidă, care era malign, acesta fiind ulterior îndepărtat. Ea a declarat ulterior că s-a vindecat de cancer, relatează agenţia citată.


Jennifer Grey a debutat ca actriţă într-o reclamă la vârsta de 19 ani, iar primul rol l-a primit în 1984, când a jucat în filmul Reckless. Succesul l-a cunoscut odată cu rolul din comedia "Ferris Bueller's Day Off" (1986), unde a jucat alături de Matthew Broderick.
Un an mai târziu, ea a jucat pentru a doua oară alături de Patrick Swayze, după "Red Dawn", de data aceasta pentru a intra în pielea personajului Frances "Baby" Houseman din "Dirty Dancing". Pentru prestaţia sa, Grey a primit o nominalizare la premiile Globul de Aur, notează
Mediafax.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro