Chiar dacă a schimbat-o mult, cancerul n-o poate opri pe Julia Louis-Dreyfus să aibă o viaţă activă
Vedeta din "Seinfeld" a anunţat în toamna anului trecut că a fost diagnosticată cu cancer de sân, la câteva zile după ce a cucerit al şaselea său premiu Emmy consecutiv. În februarie, ea şi-a ţinut fanii la curent cu situaţia sa medicală. "Uraaa! Doctori uriaşi, rezultate bune, mă simt fericită şi gata să revin după operaţie. Hei, cancerule, F*** you! Asta e prima mea poză după operaţie", a scris Julia lângă fotografia sa postată pe Instagram.


Julia Louis-Dreyfus se va întoarce pe platourile "Veep" în luna august, pentru a începe filmările la al şaptelea şi ultimul sezon al sitcomului care va fi difuzat în 2019, anunţă Entertainment Weekly. "<<Veep>> este în pauză. Vom începe filmările în august şi serialul va fi difuzat în 2019", a declarat Matt Walsh, citat de publicaţia menţionată. "Ştim de circa o lună de zile. Am văzut-o pe Julia, a citit câteva texte, se simte bine, şi-a terminat ultima chimioterapie, este în recuperare. Perspectivele ei rămân excelente. Ea este foarte iubită; este o persoană extraordinară", a mai spus actorul.


În ianuarie, Julia Louis-Dreyfus a postat pe Instagram o înregistrare cu fiii ei Henry şi Charlie cântând melodia "Beat It" a lui Michael Jackson, pentru a sărbători ultima ei zi de chimioterapie. Potrivit Hollywood Reporter, videoclipul a fost vizionat de peste 500.000 de ori în numai trei zile.

Louis-Dreyfus a împlinit 57 de ani pe 13 ianuarie. Ea a fost premiată în 1994 cu un Glob de Aur pentru rolul Elaine Benes din "Seinfeld".


Foto: Daily Mail, Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro