Kim Kardashian a stârnit o adevărată furtună pe reţelele de socializare cu pictorialul prin care o evocă pe Jackie Kennedy
În luna iunie, presa americană a relatat că celebrul cuplu a angajat o mamă-surogat pentru a naște al treilea copil al lor, după ce medicii au sfătuit-o pe vedeta de reality-show să evite o nouă sarcină, care ar fi prezentat un risc prea mare pentru starea ei de sănătate.

Revista People și E! News, citând surse rămase neidentificate, au anunțat că soții Kardashian-West au angajat o mamă-surogat. Site-ul TMZ.com a anunţat că vedetele îi vor plăti femeii respective 113.000 de dolari pentru a le naște copilul.


Deocamdată nu se știe dacă mama-surogat este deja însărcinată cu al treilea copil al cuplului Kardashian-West. Agentul de presă al starletei Kim Kardashian nu a răspuns solicitărilor transmise de jurnaliștii americani care doreau să obțină o reacție din partea lui pe această temă.

Kim Kardashian, în vârstă de 36 de ani, are doi copii cu rapperul Kanye West și a vorbit deschis, adeseori, în emisiunea de tip reality-show "Keeping Up With The Kardashians" despre problemele medicale cu care s-a confruntat în timp ce era însărcinată cu fiica sa North, născută în 2013, și cu fiul ei Saint, născut în 2015.


Într-un episod recent al acestei emisiuni TV, Kim Kardashian a spus că analizează posibilitatea de a angaja o mamă-surogat pentru următorii copii pe care ar putea să îi aibă cu rapperul Kanye West.

Vedeta de reality-show a publicat numeroase detalii pe blogul ei despre dificultățile prin care a trecut în timpul celor nouă nașteri, iar show-ul TV în care apare a prezentat numeroasele consultații și operații pe care le-a efectuat în încercarea de a remedia acele probleme medicale.


"Bănuiesc că am știut dintotdeauna că sarcina-surogat este o opțiune, dar nu m-am gândit că ar fi o opțiune chiar atât de realistă, dar acum simt că aceasta va fi realitatea mea", a spus Kim Kardashian într-un episod al emisiunii "Keeping Up With The Kardashians", difuzat în luna aprilie.

Informația despre sarcina-surogat a fost dezvăluită după un an destul de dificil pentru cuplul Kardashian-West. În octombrie 2016, starleta americană a fost victima unui jaf armat comis la Paris, în urma căruia hoții au furat bijuterii ale vedetei valorând câteva milioane de dolari. După acel incident, Kim Kardashian și-a întărit măsurile de securitate și a renunțat pentru o perioadă la toate angajamentele sale publice și la publicarea de mesaje pe rețelele de socializare.


La sfârșitul anului trecut, Kanye West și-a anulat un turneu programat în luna decembrie și a fost spitalizat în urma unui episod de depresie. În lunile următoare, cuplul a ales să aibă o prezență redusă pe rețelele de socializare, în cadrul unui plan de lifestyle ce îi permite lui Kim Kardashian să publice totuși, ocazional, informații discrete despre viața ei de familie.



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro