Kaia dovedeşte că are aptitudini pentru o carieră strălucitoare în lumea modei
Săptămâna trecută, IMG Models a salutat semnarea contractului cu fiica lui Cindy Crawford. "Acum o reprezentăm: @KaiaGerber. Bun venit în familie!", a anunţat agenţia pe Instagram, unde a postat două poze alb-negru ale Kaiei, realizate de fotograful Steven Meisel.

Mândră de fiica sa, Cindy Crawford a postat pe Twitter una dintre fotografii, însoţită de mesajul: "Ghici cine vine din spate... Ador această poză cu @KaiaGerber de #StevenMeisel pentru @VogueItalia!".


Acesta a fost debutul oficial al Kaiei în lumea modellingului, însă nu este prima oară când ea pozează pentru o şedinţă foto profesională, notează Daily Mail. În 2012, ea a fost imaginea colecţiei pentru copii a brandului Versace, iar Donatella Versace i-a spus mamei sale că ea are "un dar special". În 2006, Kaia a participat şi la o şedinţă foto, realizată de Melissa Odabash. Poza a provocat o controversă atunci, întrucât ea avea cinci ani şi a pozat topless, lăsând la vedere un tatuaj temporar aplicat pe spate. Mulţi au considerat nepotrivite acele imagini, dar Cindy a explicat că a fost doar o şedinţă foto pentru amuzament, nicidecum un debut al carierei fiicei sale. Ulterior, fotografiile au fost şterse de pe site-ul deţinut de Melissa Odabash.


În anii următori, Cindy a avut grijă ca fiica ei să-şi facă în mod lent intrarea în lumea modei, ferind-o de presiuni inutile şi ghidându-i paşii cu atenţie. Top-modelul a declarat pentru publicaţia Daily Front Row că ar prefera ca ea să intre în această industrie abia când va avea 17 ani. Se pare că top-modelul s-a răzgândit şi a lăsat-o pe Kaia să debuteze când s-a simţit pregătită să facă acest pas. "Nu vrea ca eu să-mi încep cariera de mică. Ea a debutat când avea 16 ani, dar lumea este foarte diferită acum", a explicat Kaia pentru Teen Vogue.
  • pollet_a, miercuri, 15.07.2015 20:25
    ce stire.....

    Doar nu era sa pozeze fiica-mea........

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro