Cindy Crawford veghează îndeaproape parcursul fiicei sale în modelling
Deşi i-a permis fetei sale să intre în industria în care ea cunoscut succesul, Cindy Crawford a avut grijă să-i dea câteva ponturi. "Ştie atât de multe despre asta. Cred că i-ar fi greu să stea la locul ei şi să nu spună: <<>Psst, Kaia, ţine coatele sus>>", a mărturisit fiica vedetei.

Cindy Crawford nu este singura persoană de la care adolescenta a avut de furat meserie. Crescută într-un mediu populat cu nume de top din industria modei, Kaia a descifrat tainele acestui business urmărindu-le îndeaproape pe prietenele celebre ale mamei sale, Christy Turlington, Naomi Campbell şi Linda Evangelista, scrie cotidianul britanic.


Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega. Ea a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare, notează Mediafax.


Cindy Crawford este căsătorită cu fostul model Randy Gerber, din 1998, şi au împreună doi copii - Presley Walker, născut pe 2 iulie 1999, şi Kaia Jordan, născută pe 3 septembrie 2001.


Foto: Hepta, Daily Mail
  • pollet_a, miercuri, 15.07.2015 20:25
    ce stire.....

    Doar nu era sa pozeze fiica-mea........

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro