Părul ud subliniază forţa de seducţie a artistei americane
În articolul care va fi disponibil în Statele Unite începând din 23 august sunt prezentate influenţa puternică pe care artista o are asupra generaţiei sale şi impactul ei cultural. Câţiva designeri importanţi au explicat de ce Beyonce este un star uriaş. "Cuvântul <<divă>> este folosit pentru prea multe femei de succes şi care adesea au reputaţia de a fi dificile, dar ea emană şarm şi o calitate adorabilă", a spus Marc Jacobs. "Şarmul ri transcede formele de artă, genurile şi generaţiile", a spus, la rândul ei, creatoarea britanică de modă Stella McCartney.Deşi se bucură de o carieră muzicală excepţională sau poate tocmai de aceea, Beyonce nu este ferită de neplăceri. Ea este acuzată că a plagiat melodia "XO" şi a fost dată în judecată de artistul Ahmad Javon Lane, care îi cere daune de 7 milioane de dolari, relatează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.


Ahmad Javon Lane, care este backing vocal, spune că a scris un cântec intitulat "XOXO", pe care l-a prezentat apoi cântăreţei Chrissy Collins, în prezent backing vocal al lui Beyoncé.

Totodată, Ahmad Javon Lane a dat-o în judecată pe Beyoncé, compania sa Parkwood Entertainment şi Columbia Records şi cere despăgubiri de 7 milioane de dolari.
  • revol, sâmbătă, 15.08.2015 10:56
    cea mai ce ?

    Cea mai manelista dintre maneliste ! Se stie :))

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro