Cântăreaţa apare pe coperta Vogue cu o superbă rochie roz, din dantelă În documentele depuse în instanţă, Beyoncé a negat toate acuzaţiile care îi sunt aduse, potrivit Radar Online.

Beyoncé a mai spus că Ahmad nu a depus la dosar documente din care să rezulte că deţine drepturile de proprietate intelectuală pentru respectiva melodie şi a cerut, totodată, instanţei să respingă solicitarea acestuia privind daunele de 7 milioane de dolari.

Beyoncé Knowles, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".


Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 14 în calitate de artistă solo., notează Mediafax-

Din 2008 este căsătorită cu Jay-Z, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay-Z şi Beyoncé formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.


Foto: Vogue
  • revol, sâmbătă, 15.08.2015 10:56
    cea mai ce ?

    Cea mai manelista dintre maneliste ! Se stie :))

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro