Reese Witherspoon i-a înnebunit pe fani la provocarea #10yearchallenge: „Ai întinerit!“

Vedete / 18.01.2019

Vedeta în vârstă de 42 de ani i-a uimit pe fani cu pozele sale, făcute la distanță de un deceniu între ele. Reese Witherspoon chiar a întinerit!

În clubul neoficial al celor mai frumoase femei din lume trecute de 40 de ani, Halle Berry "ucide" concurența, iar la categoria +50 nu prea are cu cine să stea la discuții. Dar într-un concurs de genul "femeia cu cel mai tânăr chip", e greu să găsești pe cineva care să o întreacă pe Reese Witherspoon - "Blonda de la drept" are 42 de ani și trei copii, dar arată exact ca la 20, fără exagerare.

Actrița americană a decis să se alăture provocării #10yearchallenge lansată pe Instagram și a postat un montaj foto care includea două imagini cu ea, făcute la distanță de zece ani între ele. Spre uimirea generală, Reese Witherspoon e neschimbată, iar pozele par făcute în aceeași zi. "Timpul zboară sigur când te distrezi!!", a scris vedeta alături.


Fanii au fost nedumeriți de cele două imagini, fiindu-le imposibil să spună care este cea făcută în urmă cu zece ani, pentru că Reese pur și simplu arată la fel de bine în ambele cadre. Publicația Country Living Magazine a postat un comentariu inspirat: "Remake-ul lui Benjamin Button, cu Reese Witherspoon, în curând în cinematografe, în 2029!".

"Care dintre ele este din 09?", a întrebat un fan. "Serios... 10 ani Reese, nu 10 zile", a scris, amuzată, o altă persoană. "Ai întinerit!", a scris altcineva. Ca o recunoaștere a frumuseții sale, actrița a apărut recent pe coperta revistei Vogue, iar în interior a fost publicată o imagine în care ea apare alături de mama sa și de fiica sa, Ava Phillipe, care îi seamănă foarte mult și i-a moștenit trăsăturile. Genele bune par să se fi transmis fără nicio pierdere de la una la alta, toate trei arătând foarte bine, remarcă ziarul britanic
Daily Mail.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro