Actrița și-a băgat fanii în ceață cu pozele în care arată la fel de bine, deși sunt făcute la zece ani distanță: imaginea din stânga e din 2009
În 2015, Reese Witherspoon a fost desemnată de People cea mai elegantă persoană din lume. Câştigătoare a premiului Oscar pentru rolul din filmul "Walk the Line", un lungmetraj despre viaţa şi cariera cântăreţului country Johnny Cash, actrița a ocupat primul loc înaintea altor staruri de la Hollywood, precum Julianne Moore și Kate Hudson.


În vara anului trecut, Reese Witherspoon a confirmat prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de Instagram că va interpreta încă o dată personajul Elle Woods în al treilea film din seria "Legally Blonde" ("Blonda de la drept"). Witherspoon va fi şi producătoare a filmului, prin compania ei Hello Sunshine.

Vedeta a jucat personajul Elle Woods, o talentată studentă la drept, în filmul "Legally Blonde" (2001) şi într-o continuare a acestuia, "Legally Blonde 2: Red, White & Blonde" (2003).

Cele două pelicule din franciza "Legally Blonde" au avut succes de box office: primul a obţinut încasări de 141 milioane de dolari, iar al doilea a înregistrat încasări de 124,9 milioane de dolari.

Actrița a avut un an foarte plin, în 2018 ea jucând într-un serial bazat pe un bestseller, "Big Little Lies / Marile minciuni nevinovate", scris de Liane Moriarty, care spune povestea întunecată a trei mame. La prima vedere, vieţile lor din Monterey, California, par idilice, însă de-a lungul serialului ele se complică şi se schimbă neaşteptat, ducând inevitabil la o crimă.

Din distribuţia "Big Little Lies" au mai facut parte Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz şi Alexander Skarsgard.

Tot în 2018, Witherspoon a lansat o carte, intitulată "Whiskey in a Teacup / Whiskey într-o ceașcă de ceai".



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro