România mondenă: 6 vedete care şi-au abandonat copiii. Iată care sunt!
Vedete / De Iulian Ioncea, 06.08.2012
Foarte mulţi copii spun atunci când se uită la televizor că ar dori să aibă şi ei părinţi vedete. Dar oare câţi dintre copiii de vedete îşi doresc să fi avut părinţi normali?

Vă prezentăm în continuare o listă a vedetelor care şi-au părăsit copiii.
  • mio, miercuri, 08.08.2012 17:13
    Ziaristi nemernici!

    Stiti sa criticati si sa mintiti ordinar pt 2 lei murdari!

  • maria, marţi, 07.08.2012 08:10
    mda

    Se stia de la inceputul casatoriei lor ca nu va dura casnicia si ca nu va fii niciodata o mama buna.........averea si bogatia i-au fost interesele......pacat de fetita o sa sufere mult si chiar si cind va fii mare nu o sa o respecte pe Monica ptr ceea ce face

  • onutta21, luni, 06.08.2012 13:49
    ***

    doar nu a lasat-o la tomberon sau la casa de copii!!!!

  • Dana, luni, 06.08.2012 11:18
    Urat din partea Monicai!!

    S-a plimbat prin tribunale timp de jumatate de an, incercand sa dovedeasca ca e o mama buna. Se vede ca toata agitatia a fost pentru publicitate. Mi-e mila de fetita, care va creste si va realiza ca ea a fost doar unealta Monicai pentru publicitate. Dar unde sunt "ajutoarele" Monicai??? Parca si Ramona o voia pe Irina la fel de mult ca sora ei. Acum e in Dubai si o doare in cot de Romania. Mama Monicai, dupa ce a mintit o intreaga tara sta si se uita la fetele ei ce fac prin tari straine. Rusine! Pana la urma am ras si l-am criticat pe Irinel si l-am crezut omul rau, dar macar ii pasa de fiica lui.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro