România mondenă: 6 vedete care şi-au abandonat copiii. Iată care sunt!

Monica Gabor nu a vrut să-şi vadă fiica
După ce a trecut printr-un lung proces cu Irinel Columbeanu pentru custodia micuţei Irina, fetiţa a rămas la tatăl ei, urmând ca Monica Gabor să o vadă doar de câteva ori.

Cu toate că s-a luptat pentru ca Irina să rămână cu ea, Monica se pare că şi-a părăsit până la urmă fetiţa. Din informaţiile oferite de jurnaliştii de la Click!, Irina Columbeanu trebuia să-şi petreacă vacanţa de vară alături de mama ei, însă Monica a preferat să rămână în Statele Unite şi să-i fie alături iubitului chinez, decât propriei fiice.
  • mio, miercuri, 08.08.2012 17:13
    Ziaristi nemernici!

    Stiti sa criticati si sa mintiti ordinar pt 2 lei murdari!

  • maria, marţi, 07.08.2012 08:10
    mda

    Se stia de la inceputul casatoriei lor ca nu va dura casnicia si ca nu va fii niciodata o mama buna.........averea si bogatia i-au fost interesele......pacat de fetita o sa sufere mult si chiar si cind va fii mare nu o sa o respecte pe Monica ptr ceea ce face

  • onutta21, luni, 06.08.2012 13:49
    ***

    doar nu a lasat-o la tomberon sau la casa de copii!!!!

  • Dana, luni, 06.08.2012 11:18
    Urat din partea Monicai!!

    S-a plimbat prin tribunale timp de jumatate de an, incercand sa dovedeasca ca e o mama buna. Se vede ca toata agitatia a fost pentru publicitate. Mi-e mila de fetita, care va creste si va realiza ca ea a fost doar unealta Monicai pentru publicitate. Dar unde sunt "ajutoarele" Monicai??? Parca si Ramona o voia pe Irina la fel de mult ca sora ei. Acum e in Dubai si o doare in cot de Romania. Mama Monicai, dupa ce a mintit o intreaga tara sta si se uita la fetele ei ce fac prin tari straine. Rusine! Pana la urma am ras si l-am criticat pe Irinel si l-am crezut omul rau, dar macar ii pasa de fiica lui.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro