Tensiunea dintre Kim şi Sarah a sabotat continuarea filmului care le-a adus celebritatea
Scandalul dintre cele două vedete a erupt în februarie, când Catrall a anunţat pe Twitter decesul fratelui său, Chris, în vârstă de 55 de ani. Acesta a fost găsit fără viaţă după ce a dispărut din locuinţa lui din Alberta, Canada. Sarah Jessica Parker a declarat pentru Extra TV că i-a transmis "iubire şi condoleanţe" actriţei Kim Cattrall.

Răspunsul neaşteptat al actriţei îndoliate i-a lăsat cu gura căscată pe fanii serialului "Sex And The City". "Mama mea m-a întrebat astăzi: «Când te va lăsa în pace acea Sarah Jessica Parker, ipocrita aia?». Intervenţiile tale sunt o amintire dureroasă a cruzimii de care dai dovadă şi de care ai dat dovadă. Dă-mi voie să clarific, dacă încă nu am făcut-o: Nu faci parte din familia mea. Nu îmi eşti prietenă. Aşa că îţi scriu să îţi spun pentru ultima dată să încetezi să ne foloseşti tragedia pentru a-ţi recăpăta imaginea ta de «persoană drăguţă»", a scris Kim pe Instagram.


În mesajul publicat, Cattrall a făcut şi o trimitere la un articol publicat de The New York Post, potrivit căruia au existat tensiuni între ea şi Parker în timpul filmărilor pentru "Sex and the City". Ziarul citat a scris că celelalte două vedete au format o clică şi nu mai vorbeau cu Cattrall în 2004, la încheierea serialului.

Potrivit ziarului britanic Daily Mail, Kim Catrall a devenit geloasă pe Sarah Jessica Parker, care i-ar fi urzurpat imaginea publică şi s-a poziţionat drept "fata cea bună", săritoare, gata să-i ofere sprijin la greu "prietenei" sale Kim. Pentru îndoliata Kim, aceasta a fost o dovadă de tupeu şi l-a taxat fără ezitare.


În septembrie anul trecut, Cattrall a anunţat că va apărea în "Sex and the City 3", spunând că relaţia cu alte actriţe din distribuţie este "toxică". Sarah Jessica Parker a confirmat pentru Extra: "Gata. Nu-l mai facem. Aveam acest scenariu frumos, amuzant, înduioşător şi îmbucurător. Sunt dezamăgită."

"Ceea ce aveam în comun era serialul. Iar serialul s-a terminat; s-a terminat fără regrete. Aş fi vrut doar ca Sarah să fi fost mai drăguţă", a spus Cattrall într-un interviu pentru postul britanic ITV. Ulterior, ea a respins acuzaţiile potrivit cărora cerinţele sale au făcut ca filmul să fie imposibil de realizat, scriind pe Twitter că pur şi simplu a refuzat să ia parte la acest proiect.




Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro