La 74 de ani, Linda Gray arată incredibil de tânără
Mamă a doi copii, actrița a câștigat numeroase premii pentru interpretarea rolului din "Dallas", care i-a adus consacrarea între anii 1978 și 1991.

Fostul model și-a reluat rolul în noua serie, lansată în 2011, dar aceasta nu s-a bucurat de succes. Noua versiune a serialului "Dallas" nu va continua în 2015 şi s-a încheiat pe 22 septembrie, odată cu difuzarea ultimului episod din cel de-al treilea sezon, au anunţat vineri reprezentanţii postului de televiziune TNT, citaţi de variety.com.


Al treilea sezon al versiunii moderne a serialului "Dallas" s-a încheiat recent cu moartea personajului Christopher Ewing, interpretat de actorul Jesse Metcalfe, însă această strategie şocantă a producătorilor nu s-a tradus într-o creştere spectaculoasă a audienţei show-ului, relatează agenția Mediafax.

Noul "Dallas" a fost vizionat la debutul său de 7 milioane de telespectatori în 2012, însă audienţa serialului a scăzut considerabil în sezoanele următoare. Ultimul episod din cel de-al treilea sezon, difuzat în Statele Unite pe 22 septembrie, a fost urmărit de 1,7 milioane de telespectatori.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro