Robin Williams și a treia lui soție, Susan Schneider, doi îndrăgostiți la Paris
"A existat şi o anumită frustrare a lui Robin, nemulţumit că a trebuit să accepte roluri de televiziune şi în filme pe care nu voia să le joace, dar pe care a trebuit să le accepte, pentru că avea nevoie de bani", a adăugat sursa, care a vorbit şi despre decizia lui Robin Williams de a filma o continuare a comediei «Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit/Mrs. Doubtfire». "Continuările nu au fost niciodată pasiunea lui Robin şi nu era prea încântat de faptul că trebuia să joace din nou rolul din «Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit/Mrs. Doubtfire» într-o continuare ale cărei filmări ar fi trebuit să înceapă spre sfârşitul anului", a spus sursa.

Recent, actorul a jucat în "Night at the Museum: Secret of the Tomb", al treilea film din franciza "O noapte la muzeu".

Într-un interviu acordat revistei Parade în 2013, Robin Williams mărturisea că a acceptat rolul din serialul "The Crazy Ones", produs de CBS, doar pentru faptul că avea nevoie de bani. "Ideea de a avea un loc de muncă stabil este atrăgătoare. Există nişte facturi care trebuie plătite. Viaţa mea s-a micşorat, într-un fel pozitiv. Îmi vând ferma din Napa. Pur şi simplu nu mi-o mai permit", a dezvăluit actorul, vorbind despre proprietatea sa Villa Sorriso, estimată la 35 milioane de dolari.


Deşi a avut o carieră strălucitoare, divorţul de prima soţie Valerie Velardi, în 1988, şi de cea de-a doua, Marsha Garces, în 2008, i-au micşora semnificativ averea. "Divorţul este costisitor. Obişnuiam să fac glume şi să spun că divorţului ar trebui să i se spună «toţi banii» («all the money»), dar i s-a spus până la urmă «alocaţie» («alimony»). Divorţul îţi smulge inima din piept prin mijlocul portofelului", spunea starul în acelaşi interviu.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro