Momentul în care Jim şi iubita lui se sărutau fericiţi. Nimic nu prevestea sfârşitul ei trist
Starul va călători în Irlanda pentru a participa la înmormântarea fostei sale iubite. Potrivit Daily Mail, el vrea să meargă la Cappawhite satul din comitatul Tipperary, în care s-a născut Cathriona şi unde va avea loc slujba religioasă. "Să se ducă acolo este ultimul lucru pe care el îl mai poate face în semn de omagiu pentru femeia pe care a iubit-o", a spus o sursă citată de Daily Mail, care a precizat că actorul a ţinut legătura cu familia tinerei, iar rudele ei au insistat ca el să vină la înmormântare. "Ei ştiu cât de mult însemna el pentru ea", a mai spus sursa menţionată.


Săptămâna trecută, mama Cathrionei, Brigid, şi sora ei, Lisa, au sosit la Los Angeles pentru a lua acasă trupul fostei iubite a lui Jim Carrey. Miercuri, acesta a fost văzut în timp ce venea la casa tinerei, în zona Sherman Oaks, din LA, acolo unde a fost descoperită decedată. Actorul a vorbit cu sora tinerei, Lisa, iar după câteva ore cei doi au părăsit locuinţa cu mai multe cutii, scrie Daily Mail.

Cathriona va fi îngropată în cimitirul din satul natal, lângă tatăl ei, Pat, care a murit în 2012, răpus de un cancer cerebral cu care luptase mai bine de 20 de ani.Potrivit revistei People, preotul din Cappawhite a mărturisit că tânăra nu a reuşit să-şi ia adio de la tatăl ei pentru că locuia ilegal în Statele Unite.  
  • Stela, marţi, 06.10.2015 14:47
    din respect pentru cititori

    Daca tot doriti sa dati o informatie incercati sa cititi o data materialul inainte de a-l posta. Femeia asta care s-a sinucis avea 28 de ani. In subtitlu apare varsta de 38 de ani dupa care mai jos "a intinerit" cu 8 ani.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro