Cathriona va fi înmormântată în satul ei natal din Irlanda, unde familia sa are o afacere cu pompe funebre
Pe de altă parte, Jim Carrey ar putea fi anchetat de poliţie în legătură cu moartei fostei iubite, de care se despărţise cu doar cinci zile înainte. Conform Daily Mail, Cathriona a scris despre ruptura lor într-un bilet de adio.

Sâmbătă, presa americană a scris că tânăra şi-a pus capăt zilelor cu un cocktail de medicamente, în locuinţa sa din California. Deocamdată, raportul medico-legal nu a fost dat publicităţii, iar aceste informaţii sunt neoficiale.


Tabloidul online american TMZ susţine că pastilele au fost prescrise de acelaşi medic unui pacient fictiv de sex masculin. Nu se ştie încă modul în care medicamentele au ajuns în posesia tinerei.

Jim Carrey şi Cathriona White s-au cunoscut în 2012 şi timp de trei ani au avut o relaţie punctată de câteva despărţiri şi împăcări. Ei au fost văzuţi împreună pe 20 septembrie, zâmbitori, la o expoziţie în Los Angeles. Se pare că ei s-au despărţit patru zile mai târziu.

Imediat după aflarea veştii morţii Cathrionei, Jim Carrey a dat publicităţii un comunicat în care îşi exprima regretul. "Sunt şocat şi profund întristat de pierderea dragii mele Cathriona. Era cu adevărat o persoană amabilă, o floare irlandeză delicată, prea sensibilă pentru acest sol, pentru care să iubeşti şi să fii iubit însemna totul. Inima mea este alături de familia şi prietenii ei şi de toţi aceia care au iubit-o şi au ţinut la ea. Am fost cu toţii loviţi de fulger", a scris actorul.



Foto: Hepta, Daily Mail
  • Stela, marţi, 06.10.2015 14:47
    din respect pentru cititori

    Daca tot doriti sa dati o informatie incercati sa cititi o data materialul inainte de a-l posta. Femeia asta care s-a sinucis avea 28 de ani. In subtitlu apare varsta de 38 de ani dupa care mai jos "a intinerit" cu 8 ani.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro