Val Kilmer, prima poză după ce s-a scris că are cancer. Starul e tot mai slăbit

Vedete / 14.12.2016

Actorul în vârstă de 56 de ani a fost fotografiat în California, la o lună după ce a negat că are cancer la gât. Starul din „Doors“ arăta foarte slăbit.

Îmbrăcat cu jeanşi bleumarin, o cămaşă bleu cu mâneci scurte şi cu o vestă gri, actorul avea pe cap şi era vizibil mai slab decât la precedenta apariţie publică, în noiembrie, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Kilmer, care a negat în repetate rânduri că suferă de cancer, a susţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, un show în San Diego şi a fost imediat reperat de fotoreporteri.

Luna trecută, el a fost înconjurat de jurnalişti, în Los Angeles, când ieşea de la proiecţia filmului inspirat de show-ul său, "Citizen Twain", cărora le-a explicat de ce şi-a anulat turneul one-man show. "Am fost la tratament în Florida şi am început să am probleme cu speech-ul meu. Sunt în recuperare, pentru că am nişte umflături la limbă şi am fost nevoit să anulez turneul", a declarat actorul, pronunţând cu dificultate cuvintele şi oprindu-se din când în când pentru a respira.


În noiembrie, Val Kilmer a precizat pe pagina lui de Facebook că nu are cancer după ce prietenul său, Michael Douglas, a declarat că el "are de-a face exact cu ce am avut eu", referindu-se la cancer bucal. "Îl iubesc pe Michael Douglas dar e dezinformat. Ultima dată când am vorbit cu el era acum aproape doi ani, când l-am rugat să-mi dea un specialist care să-mi dea un diagnostic pentru un nodul în gât, ceea ce m-a împiedicat să-mi continui turneul cu Citizen Twain", a precizat starul, adăugând: "Am fost la o echipă de la University of California şi nu au depistat cancer. Am încă nişte umflături pe limbă şi mă refac încet."
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro