Vedete România: 7 relaţii inventate

Ilinca Vandici şi Vladimir Drăghia
Deşi despărţită de puţin timp de fotbalistul Ciprian Marica, despre Ilinca Vandici s-a spus că s-ar fi cuplat cu Vladimir Drăghia, unul dintre colegii ei din distribuţia filmului "Narcisa Sălbatică". Vedeta a negat, însă, existenţa unei relaţii cu bărbatul: "Mă simt bine singură, vreau să-mi găsesc echilibrul interior. Nu sunt împreună cu Vladimir. Nu mă deranjează că m-au cuplat cu el, însă mă deranjează faptul că presa tabloidă a scris că m-am cuplat cu trei bărbaţi în două săptămâni", a declarat Vandici. "Nu am schimbat niciodată bărbaţii ca pe şosete. Ştim cu toţii ce înseamnă o despărţire, nu poţi să te iei de gât cu oricine. Nu sunt genul care să stau să mă pup în maşină cu cineva, aşa cum s-a scris despre mine şi Vladimir. Plus că nu stau cu cineva de dragul audienţei", a declarat Ilinca pentru revista TV Satelit.
  • cristian, luni, 24.10.2011 15:11
    bluff

    Din pacate stirea nu este de actualitate, in spectacolul Straini in noapte, partenera lui Florin Piersic este Medeea Marinescu. Rusine pt dezinformare.

  • Stefan, vineri, 07.10.2011 15:17
    " pt Cristina "...

    Draga mea, nu-mi sta in fire sa fiu rautacios, dar cand vad cata ura ai pe vocabularul limbii romane si in ce fel barbar maltratezi unele cuvinte...hmm, iti plang de mila ....Si ca sa ramai si mai uimita, locuiesc in Ferentari...lol.....cat despre aricol, mi se pare foarte pertinent

  • Valy, vineri, 07.10.2011 02:15
    Radu Valcan...

    Radu Valcan e frumusel tare, posibil ca Madalina sa se fi indragostit, de ce nu ?!?

  • Cristina, joi, 06.10.2011 13:20
    OANA ROMAN ?????!!!!

    Oana Roman este vedeta??????? in afara de a fi fica lui Petre Roman si de a avea niste aventuri cu tinerei as zice copii , ce alceva mai face Oana Roman? ma scuzati ce fel de vedeta e?daca e vedeta inseamna ca toate fetele de pe centura sunt vedete, eu nu vad in ea decat o femeie unflata cu pompa , nesimtita si cu un vocabular de ferentari

  • dora, joi, 06.10.2011 12:29
    idem

    acelasi lucru cautam si eu: cine-i autorul? oricum, imi place ca nu mai e cu rautate si pus pe scandal, ci efectiv lamureste niste treburi.

  • Gabriela, joi, 06.10.2011 10:57
    Autorul?

    Si cine semneaza articolul?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro