Vedete România: 7 relaţii inventate

Oana Roman şi George Ciubotaru
Despre fiica lui Petre Roman se scrie foarte mult la capitolul iubire. A fost cuplată de-a lungul timpului cu mai mulţi bărbaţi, cel mai recent regizorul George Ciubotaru, însă de fiecare dată a negat că ar fi adevărat. Mai mult decât atât, tânăra a declarat zilele trecute că toţi bărbaţii care au fost prezentaţi ca şi iubiţii ei, nu-i sunt decât prieteni şi despre cei care contează nu s-a scris niciodată nimic. "Sunt o femeie singură şi independentă şi mi-e foarte bine aşa. Nu depind de nimeni, nu dau socoteală nimănui, mi-e foarte bine aşa, cred că multe ar vrea să fie ca mine. În momentul în care va veni un bărbat care vrea să mă ia aşa cum sunt, cu rele şi cu bune, şi care vrea să îşi asume această responsabilitate, mă voi aşeza la casa mea", a spus Oana Roman la Agentul VIP.
  • cristian, luni, 24.10.2011 15:11
    bluff

    Din pacate stirea nu este de actualitate, in spectacolul Straini in noapte, partenera lui Florin Piersic este Medeea Marinescu. Rusine pt dezinformare.

  • Stefan, vineri, 07.10.2011 15:17
    " pt Cristina "...

    Draga mea, nu-mi sta in fire sa fiu rautacios, dar cand vad cata ura ai pe vocabularul limbii romane si in ce fel barbar maltratezi unele cuvinte...hmm, iti plang de mila ....Si ca sa ramai si mai uimita, locuiesc in Ferentari...lol.....cat despre aricol, mi se pare foarte pertinent

  • Valy, vineri, 07.10.2011 02:15
    Radu Valcan...

    Radu Valcan e frumusel tare, posibil ca Madalina sa se fi indragostit, de ce nu ?!?

  • Cristina, joi, 06.10.2011 13:20
    OANA ROMAN ?????!!!!

    Oana Roman este vedeta??????? in afara de a fi fica lui Petre Roman si de a avea niste aventuri cu tinerei as zice copii , ce alceva mai face Oana Roman? ma scuzati ce fel de vedeta e?daca e vedeta inseamna ca toate fetele de pe centura sunt vedete, eu nu vad in ea decat o femeie unflata cu pompa , nesimtita si cu un vocabular de ferentari

  • dora, joi, 06.10.2011 12:29
    idem

    acelasi lucru cautam si eu: cine-i autorul? oricum, imi place ca nu mai e cu rautate si pus pe scandal, ci efectiv lamureste niste treburi.

  • Gabriela, joi, 06.10.2011 10:57
    Autorul?

    Si cine semneaza articolul?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro