Horoscop: În ce zodie este sufletul tău pereche. Află cum să-l găseşti!

Junon în Vărsător

Bărbatul visurilor tale poate fi un nativ din zodia vărsătorului. Îl poţi întâlni prin intermediul grupului de prieteni, pe internet sau în timpul unei călătorii cu avionul, trenul, autocarul. Este o persoană nonconformistă, fără idei preconcepute, cu o puternică dorinţă pentru rezolvarea problemelor sociale. Puteţi avea o relaţie deschisă, relaxată, fără limitări stricte.

  • ANONIMA, miercuri, 06.02.2013 20:41
    LASA-TE DE'' MESERIE!''

    O PORCARIE,DECI FIECARE ZODIE FEMEIE SE POTRIVESTE CU ACEEASI ZODIE BARBAT.?.......ASA AM INTELES EU DIN ACEST ''ARTICOL'' SCRIETI ASA DE DRAGUL ''ARTEI'' ?

  • David Florica, duminică, 03.02.2013 06:30
    Junon ,asteroidul casatoriei

    Este uluitor de adevarat.Junon a fost la nasterea mea in Leu iar la sot in Balanta.El e Leu Eu Balanta...In momentul casatoriei Juno se afla in casa dragostei

  • eu, sâmbătă, 02.02.2013 12:03
    ce naiba vreti sa ziceti

    nu se intelege nimic... ati tradus ca un c...

  • andreea, sâmbătă, 02.02.2013 11:57
    aaa uat da fac

    si cum imi dau seama unde era junon cand m-am nascut? daca m-am nascut in mai atunci junon e in mai?sau e peste tot? e un articol de cacat si nu iti spune nimic concret.punct.

  • una, sâmbătă, 02.02.2013 02:18
    ce sa-ti mai zic ce precis e...

    nu inteleg de ce faceti pagina separata pt fiecare junon daca fiecare zice acelasi lucru, ca e compatibil ca el insusi? :))))) adica era mai simplu sa puneti inca in alineat in pagina cu calculul de junoni sa ziceti ca in ce junon esti, cu zodia aia te potrivesti... ce sa-ti zic ce articol, ati dat lovitura, felicitari...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro