Horoscop: În ce zodie este sufletul tău pereche. Află cum să-l găseşti!

Junon în Peşti

Sufletul tău pereche poate fi un bărbat din zodia peşti, care să-ţi ofere afecţiunea după care tânjeşti. Ar putea fi un bărbat sensibil, protector şi grijuliu, care nu se teme să-şi arate sentimentele.
  • ANONIMA, miercuri, 06.02.2013 20:41
    LASA-TE DE'' MESERIE!''

    O PORCARIE,DECI FIECARE ZODIE FEMEIE SE POTRIVESTE CU ACEEASI ZODIE BARBAT.?.......ASA AM INTELES EU DIN ACEST ''ARTICOL'' SCRIETI ASA DE DRAGUL ''ARTEI'' ?

  • David Florica, duminică, 03.02.2013 06:30
    Junon ,asteroidul casatoriei

    Este uluitor de adevarat.Junon a fost la nasterea mea in Leu iar la sot in Balanta.El e Leu Eu Balanta...In momentul casatoriei Juno se afla in casa dragostei

  • eu, sâmbătă, 02.02.2013 12:03
    ce naiba vreti sa ziceti

    nu se intelege nimic... ati tradus ca un c...

  • andreea, sâmbătă, 02.02.2013 11:57
    aaa uat da fac

    si cum imi dau seama unde era junon cand m-am nascut? daca m-am nascut in mai atunci junon e in mai?sau e peste tot? e un articol de cacat si nu iti spune nimic concret.punct.

  • una, sâmbătă, 02.02.2013 02:18
    ce sa-ti mai zic ce precis e...

    nu inteleg de ce faceti pagina separata pt fiecare junon daca fiecare zice acelasi lucru, ca e compatibil ca el insusi? :))))) adica era mai simplu sa puneti inca in alineat in pagina cu calculul de junoni sa ziceti ca in ce junon esti, cu zodia aia te potrivesti... ce sa-ti zic ce articol, ati dat lovitura, felicitari...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro