Varză creaţă pane
Reţete · Aperitive / 01.09.2010

Acest preparat se poate servi simplu, dar şi asezonat cu smântână sau ca o garnitură la fripturi.

Acest preparat se poate servi simplu, dar şi asezonat cu smântână sau ca o garnitură la fripturi.

Ai nevoie de următoarele ingrediente
 
3 căpăţâni de varză creaţă mai mici, dar bine îndesate
2 linguri de făină
2 ouă, 200 g pesmet fin
ulei din belşug pentru prăjit sare
piper.

 
Mod de preparare
 
Fiecare foia de varză, după ce a fost spălată, se taie în fâşii pe lungime - 4 - 6 depinde de mărime. Se pun într-o cratiţă cu apa sărată şi se fierb pe jumătate, după care se scurg şi se zvântă într-un şervet curat. După ce s-au uscat, se trec prin făină, ou şi pesmet şi, la final, se rumesc pe ambele părţi în ulei. 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro