Frigarui de fructe
Iata o reteta inedita pentru serile de vara petrecute cu prietenii tai. Fructele sunt delicioase oricum, dar coapte pe gratar vor avea un gust foarte intens.
Iata o reteta inedita pentru serile de vara petrecute cu prietenii tai. Fructele sunt delicioase oricum, dar coapte pe gratar vor avea un gust foarte intens.Ingrediente si cantitati:
- 3 nectarine coapte, mai tari, feliate
- 3 prune, taiate felii
- 3 caise, nu foarte coapte, taiate felii
- 3 lingurite de zahar
Sfat Eva: Foloseste bete din metal sau din lemn tare (pe acestea din urma le uzi inainte sa le pui pe gratar). Le poti cumpara din supermarket.
Mod de preparare:
1. Insira cate o felie din fiecare fruct, pana umpli betele.
2. Presara zaharul peste fructe si lasa 10 minute sa se intrepatrunda
3. Coace fructele pe gratarul nu foarte incins, timp de 5 minute, pana vezi ca se caramelizeaza. Gata!