Dupa o iarna lunga, trufandalele trebuie sa intre in meniul de zi cu zi. Ce poate fi mai bun si mai sanatos decat mancarurile proaspete, preparate chiar inainte de masa de pranz (pentru ca toate sunt gata in 30-45 de minute) sau de cina, cu verdeturi, legume proaspete, suc de lamaie si sosuri aromate.
Dupa o iarna lunga, trufandalele trebuie sa intre in meniul de zi cu zi. Ce poate fi mai bun si mai sanatos decat mancarurile proaspete, preparate chiar inainte de masa de pranz (pentru ca toate sunt gata in 30-45 de minute) sau de cina, cu verdeturi, legume proaspete, suc de lamaie si sosuri aromate.
Mancarurile de primavara sunt pline de vitamine si minerale, atat de necesare organismului privat de acestea, pe tot parcursul iernii.
Retetele pe care Eva ti le propune sunt inedite, si combina aroma verdeturilor si a legumelor proaspete cu orez (in reteta de orez cubanez) si pui, sau cu fructe exotice.
Mazarea verde, fasolea verde si tanara, broccolii si spanacul sunt vedetele acestor preparate. Incearca si retetele cu ierburi aromate, dar si mancarurile verzi, toate fiind retete delicioase, si foarte potrivite in aceasta perioada a anului. Toate retetele au ingrediente pentru sase portii.
Mancare verde, greceasca
Ravioli cu sos de spanac
Pui cu mango si dovlecei
Orez cubanez