Telina pane cu sos picant
Reţete · Mancaruri / 02.09.2009

Un mod inedit de a prepara telina. Inedit si foarte gustos. Este o mancare in sine pe care o poti servi ca antreu sau garnitura la friptura la gratar. Delicios!

Un mod inedit de a prepara telina. Inedit si foarte gustos. Este o mancare in sine pe care o poti servi ca antreu sau garnitura la friptura la gratar. Delicios!

Ingrediente:


Doua teline mai mari, doua oua, doua linguri de faina si doua linguri de pesmet, marar verde, 250 grame maioneza, doi ardei iuti.

Preparare:


Curata telina si pune-o la fiert, in apa clocotita si un pic de sare, circa 15 minute. Scurge apa si taie telina in felii de grosimea unui deget. Da telina prin ou si apoi prin pesmet amestecat cu faina si prajeste in ulei incins. Amesteca maioneza cu ardeiul iute taiat foarte fin si apoi pisat intr-un mojar cu un praf de sare, pana se face o pasta. Adauga marar tocat si piper verde. Serveste telina cu sos.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro