Bors rusesc
Reţete · Supe si ciorbe / 17.12.2009

Ca o fi reteta autentica de bors rusesc, nu stiu, stiu doar ca bunica il facea, iar la gura mesenilor se bateau turcii!

Ca o fi reteta autentica de bors rusesc, nu stiu, stiu doar ca bunica il facea, iar la gura mesenilor se bateau turcii!

Ingrediente: 500 grame carne de vita fara os si fara grasime, doi morcovi, o telina mica, o sfecla rosie potrivita, o jumatate de varza mica, doi cartofi, un ardei, doua cepe.
Preparare:
-        Taie carnea in bucatele mici si fierbe-o in apa, cu un praf de sare, dupa ce ai luat toata spuma. Las-o sa fiarba, intr-o oala cu capac pana cand este aproape fiarta.
-        Curata legumele si da-le pe toate, inclusiv varza, sfecla, ceapa si cartofii pe razatoarea mare si adauga-le in supa de carne care fierbe. Lasa totul pe foc inca 20-25 minute.

-        Cand este gata, potriveste borsul de sare.
-        Serveste borsul fierbinte, cu smantana sau iaurt si patrunjel proaspat tocat.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro