Fecioară


Din punct de vedere sentimental, ziua aceasta va fi un roller-coaster. Dacă de dimineață te vei simți cu adevărat iubit/ă și respectat/ă, după masa de prânz totul se va întoarce la 180 de grade și vei fi asediat/ă de reproșuri și injurii, care mai de care mai nemeritate. Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu reacționezi cu aceeași monedă!

Balanță


Nu trebuie să te implici în mai multe proiecte deodată ci din contră, să îți păstrezi mintea cât mai lucidă! Chiar dacă ești priceput/ă în mai multe domenii, a sosit momentul să te axezi pe unul, maxim două și să te specializezi!

Scorpion


Timpul nu va fi deloc de partea ta astăzi. Oricât de mult ai încerca să rezolvi în termen sarcinile care ți-au fost trasate, îți va fi efectiv imposibil să faci acest lucru! Așadar, anumite persoane vor avea de suferit la finalul acestei zile!

Săgetător


Nu mai aștepta să îți pice norocul din cer, pentru că acest lucru nu se va întâmpla! Trebuie să te mobilizezi exemplar și prin dedicarea și comportamentul afișat, să îți determini și rudele să îți calce pe urme!

Capricorn


Deși ești o persoană destul de credulă, nu ai avut de suferit din acest punct de vedere. Totuși, ar trebui să faci o schimbare pentru că nu toată lumea se ghidează după aceleași principii ca și tine. Sunt mulți cei care au interese ascunse, și s-ar putea să fie necesar să îți iei măsuri de precauție!

Vărsător


Dacă ai în subordine câteva persoane, gândește-te și la nevoile acestora! Dacă nu au apelat la bunăvoința ta până acum, nu înseamnă că e totul roz, ci mai degrabă se tem de un eventual refuz. Nu te sfii să îți scoți la suprafață latura umană!

Pești


Ești mult prea relaxat/ă la locul de muncă și din această cauză, șefii, dar și o parte din colegi, au început să te ia la ochi. Să nu fii surprins/ă atunci când vei primi sarcini suplimentare, statul cu mâinile în sân într-un mod ostentativ, poate fi dăunător!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro