Horoscop: Cât de snoabă eşti, în funcţie de zodia ta. Află crudul adevăr
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Poţi fi ambiţioasă şi dornică să ajungi cât mai sus pe scara socială, dar asta nu înseamnă că eşti dispusă să te comporţi ca şi cum ai fi deja acolo chiar dacă nu este cazul. Şi chiar dacă reuşeşti ceea ce îţi doreşti, rămâi întotdeauna o persoană modestă şi echilibrată.

  • ina, joi, 13.06.2013 23:00
    subiect nedocumentat...

    asa este...si eu sint "peste"...articolul este scris doar de dragul de a scrie despre....ceva....documentati-va, faceti sondaje...numai asa o sa mai aveti cititori....

  • zambirici, miercuri, 12.06.2013 20:55
    Cred ca mintea pestilor e prea ntortocheata ca sa fie descusuta

    Deci asta-i cel mai amuzant horoscop pe care l-am citit^^! Deci pestii sunt snobi?Hihi...pai adevarul e ca cle mai altruiste persoane precum pestii au o gandire destul de intortocheata deci bravo voua daca sondand mintea pestilor ati ajuns la o concluzie! Eu personal sunt peste si nici macar eu nu-mi dau seama ce logica urmez(nici nu stiu daca exista cu adevarat una). Eu intr-o zi critic cum traiesc bogatii si-a doua cand e vorba de cumparaturi uii... super risipa. Intr-o zi ajut persoanele nevoiase si ma simt in al noualea cer si a doua ma apuc sa critic vestimentatia colegelor mele.... N-am habar daca-s superficiala ,dar chestia ca au ajuns la o concluzie sondand gandurile ubor persoane asemeni mie,e cu siguranta de admirat.

  • Catlover, marţi, 11.06.2013 20:53
    Nu sunt de acord

    Sa fim seriosi, articolul asta e cam pe dos : Balantele superficiale si indecise au si tendinta de a fi snoabe , iar Pestii sunt prea profunzi ca sa fie snobi . Ati nimerit-o doar la Sagetator, campionii acestui defect.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro