Horoscop: Din ce zodii sunt bărbaţii care te satisfac sexual cel mai bine
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Balanţă, Săgetător
Nativul din Balanţă reuşeşte să te aducă întotdeauna în al nouălea cer. Pentru că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, vă înţelegeţi din priviri şi atingeri. Alături de bărbatul din Săgetător, semn aflat diametral opus în zodiac, expresia contrastelor care se atrag este materializată perfect. Pasiunea este intensă şi experimentaţi cât mai mult.

  • Th3CrazyN3sS, luni, 29.10.2012 14:41
    BERBEC

    Balanţă, Leu Relaţia cu nativul din balanţă este una pasională şi caldă, iar în pat, eşti complet topită de atitudinea sa romantică şi atingerile senzuale. Pe de altă parte, nativul din Leu îţi oferă acea stare competitivă, iar o noapte fierbinte de amor, în care patul se transformă într-un adevărat câmp de luptă, este de asemenea perfect pentru firea ta războinică. CAUT SI EU O FETITA :) Id mess: (raul_comsa)

  • Gabriel, joi, 06.09.2012 18:05
    Caut o relatie serioasa

    Sunt un baiat de 24 de ani din zodia rac si caut o fata sincera,sunt din bucuresti si putem vb pe mess la id-ul baiat_dragut_buc !!!

  • leo, sâmbătă, 25.08.2012 12:27
    zodie

    stiti ca treaba cu zzodia este ca si cu legenda...sa plecat de la o descoperire si sa dezvoltat...hai sa judecam ca niste oameni normali si nu paranoici...e simplu.luam 100 de oameni dintr-o zodie si o sa constatam cau diferenta in statutul social si le citim zodia in ziua respectiva si restuuu va las pee voi sa ganditi.......tareeee aaaa ce ziceti asa ca hai sa o lasam cu zodiacu mai moale......pentru mine femeia ideala este........doamna pe strada,gospodina in casa si curva in pat si daca indeplineste conditiile astea zodia nu ma intereseaza :)))

  • kali, vineri, 24.08.2012 16:10
    @ ady - Horoscop

    incearca metoda preferata de partnerul meu- compatibilitati zodiac chinezesc..astfel am ajuns sa ne casatorim :)..Eu sunt Bivol,el este Sarpe- perechea ideala

  • ana, joi, 23.08.2012 14:06
    rac

    -pentru mine care sunt rac,barbatul ideal care ma satisface din toate punctele de vedere este barbatul RAC ,nu exista mai mare potrivire intre nimeni,ca intre mine si el desi suntem aceasi zodii

  • ady, marţi, 21.08.2012 07:50
    horoscop

    em si eu o intrebare pt cine stie ai cine vrea sa mi raspunda eu sunt sagetator nascut pe 13 decembrie cu ce zodie mas potrivi ca pana acum nu me am gasit o partenera sa ma pot intelege cu ea

  • Ana, luni, 20.08.2012 14:57
    Femeia berbec

    Sunt femeie in zodia berbec, sexul cu iubitul meu,care este tot in zodia berbec, este perfect ! Acum depinde si de barbat si de femeie insa cred ca ma potrivesc f bine cu mascului din zodia mea :)

  • Anca, duminică, 19.08.2012 01:23
    compatibilitatea

    Pentru femei conteaza foarte mult in ce planeta se afla Mercur la data nasterii. Aceea este zodia in care trebuie sa se afle partenerul unei femei. Pentru barbati trebuie vazut in ce zodie se afla Venus la data nasterii. Cand vorbim despre compatibilitate mai conteaza si ascendentul pentru ca dupa ce treci pragul de 30 de ani, ascendentul vorbeste despre tine. Zodia unui om este stabilita dupa pozitia Soarelui din momentul nasterii. Dar nu uitati de pozitia celorlalte planete importante: Venus, Mercur, Jupiter, Marte, Uranus, Saturn. Acum sa trecem la partea practica. Eu si cu sotul meu nu suntem compatibili dupa ceea ce spun zodiile. Dar, daca mergi pe sinastrie, zodiile care corespund fiecarei case, sunt compatibile. Culmea e ca zodia lui este zodia in care se afla Marte cand m-am nascut. Am mers mai departe cu cercetarile. Am studiat, cu ajutorul unui program simplu unde introduci numai data nasterii, alte cupluri care nu erau compatibile teoretic (din ceea ce spun articolele de la care s-a pornit discutia). Culmea e ca erau compatibile daca priveai ascendentul, Venus, Marte. In rest, informatiile din articol sunt generale si se vor potrivi doar pe alocuri. Acolo nu se fac decat combinatii de genul: pamant cu pamant, foc cu aer, apa cu apa, etc.

  • anna, sâmbătă, 18.08.2012 15:23
    balanta

    balanta + varsator=perfectiune...insa trebuie sa incerci mai multi varsatori:)))

  • criss, vineri, 17.08.2012 22:55
    Balanta

    Sunt balata, din toate puncytele de vedere, si totusi cea mai marfe compatibilitate din punct de vedere sexual am avut-o cu partener fecioara.....si nu doar sexual ci si sentimental.....dupa "zisele" astrologilor slabe sanse de comatibilitate, dar cand el e sufletul pereche, nu mai conteaza zodia!!!!

  • bummm, vineri, 17.08.2012 14:11
    ^^^^^^^^^^

    Din punct de vedere sexual, pestii se potrivesc cu zodia gemeni, sagetator si scorpion. racul, capricornul lasa de dorit...

  • teodora, joi, 16.08.2012 23:07
    compatibilitate

    Femeie Rac+ Barbat Sagetator = Perfectiune

  • necunoscut, joi, 16.08.2012 17:09
    prostii

    Toti sunteti prosti care ati zis ca ...

  • cri, joi, 16.08.2012 11:31
    gemeni

    hai, lasati vraja !!! eu sunt gemeni, sotul meu e rac, dupa spusele astrologilor, in veci nu avem vreo sansa impreuna, iar noi avem o casnicie superba si o relatie extraordinara . FLIT !!

  • Bogdan, luni, 13.08.2012 11:12
    Scorpion

    In principiu, scorpionii(barbatii) nu fac pretentii la zodie cand e vb de sex. Vorba aia, nu conteaza sex sa fie. Dar cand e vorba de si de partea emotionala, e adevarat ca se poate merge doar pe apa si exceptia o face Capricornul. Acum si eu am trait exceptii de la regulile astrologice :d , dar de scurta durata. Pana la urma ce ti-e scris in frunte ti-e pus.

  • cristina, duminică, 12.08.2012 22:07
    taur

    chestiile care se scriu la zodiile astea sunt prostii nau uniice face si inventeaza chestiile astea asa si eu pot sa fac sa stiti

  • Vikky, vineri, 10.08.2012 03:11
    Pesti

    Cel mai bun partner de sex sunt gemeni,pot garanta ca gemenii si pestii sunt cel mai bun naiv in viata de familie si in viata sexuala merge totul la maxim stau cu barbat gemeni de mult timp merge totul super :)

  • Ana, joi, 09.08.2012 18:07
    sex & zodii

    *zodia (auzi, comentariul e prea scurt.....)

  • Ana, joi, 09.08.2012 18:04
    sex dupa zodie...

    wow, sa facem un calcul 12 zodii x 2-3 cel putin... cam atatia parteneri sa incercam pt a ne da cu parerea!!! :)))) Daca exista iubire multa nu mai conteaza codia, chestiile astea sunt doar pt amuzament! :)

  • Simona, miercuri, 08.08.2012 13:41
    sunt rac

    eu sunt o femeie rac si cel care ma satisface in toate cel mai bine este un Leu. asa ca nu cred ca ce spun astia cu capricornul.......

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro