Horoscopul dragostei pentru luna aprilie. O mulțime de vești bune pentru Taur
Pești (19 februarie - 20 martie)

Începutul lunii va fi excelent în ceea ce privește dragostea. Cu toate acestea, pe măsură ce luna avansează, s-ar putea ca lucrurile să nu decurgă conform planului. Vei experimenta fluctuații importante în relația ta pe la sfârșitul lunii. Vor exista dispute, o comunicare greșită și probele, toate pot dăuna în moduri diferite.

Când discuți lucruri importante cu partenerul/a, astrele te sfătuiesc să îți păstrezi calmul. Dacă nu faci acest lucru, te vei înconjura de necazuri care ar putea duce la o despărțire temporară între tine și partenerul/a tău/ta.

Cuplurile căsătorite ar trebui, de asemenea, să recunoască importanța soțului/soției. Relația voastră ar putea avea de suferit dacă nu faci asta.

Dacă ești singur/ă, vei fi norocos/oasă și te vei distra de minune cunoscând oameni noi sau începând noi relații. Există șanse chiar mari să te căsătorești cu cel/cea cu care te întâlnești în această perioadă.

Nativii deja separați de partenerii lor se pot aștepta la o împăcare. Asigură-te că iei decizia de a te întoarce după ce ai analizat totul cu atenție.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro