Horoscopul dragostei pentru luna august. Schimbare dramatică pentru Rac
Pești (19 februarie - 20 martie)

August va fi o lună transformatoare pentru tine. Astrele îți cer să rămâi calm/ă și răbdător/oare, deoarece poți avea parte atât de probleme, cât și de lucruri minunate.

Dacă ești singur/ă, luna august îți oferă o mulțime de șanse de a întâlni pe cineva nou. Evenimentele sociale și întâlnirile vor avea un mare succes. O întâlnire obișnuită s-ar putea transforma într-o relație grozavă.

Păstrează-ți inima și mintea deschise, deoarece persoana care se alătură vieții tale poate avea un trecut neașteptat sau poate urma hobby-uri neobișnuite.

Dacă ai deja o relație, începutul lunii ar putea veni cu unele dificultăți. Ar putea apărea mici certuri și interpretări greșite. Aceste probleme trebuie abordate cu răbdare, cât și cu o bună comunicare. Evită să reacționezi impulsiv în febra momentului.

Astrele aduc mai multă armonie și înțelegere de la jumătatea lunii încolo. Cuplurilor le va fi mai simplu să-și coordoneze eforturile către obiective comune și să-ți alinieze aspirațiile. Acesta este un moment grozav pentru a organiza eveniment de grup sau chiar excursii scurte pentru a-ți consolida relația.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro