Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Trebuie să încerci să îţi înţelegi mai mult partenerul în această lună, pentru că are nevoie de linişte, dar şi de suport din partea ta. Dacă eşti singură, astrele sunt de partea ta şi nu vei da greş dacă hotărăşti să îl abordezi pe cel pe care ai pus ochii de ceva vreme. Răspunsul te va surprinde plăcut, dar te va pune şi pe gânduri!

În această lună trebuie să te organizezi mult mai bine şi să îţi distribui corect banii pe care îi câştigi. Nu risca să rămâi cu portofelul gol, mai ales dacă ştii că urmează să îţi vină facturi a căror plată nu poate fi amânată.

Fizic nu vei avea probleme, însă psihic nu stai deloc bine. Grijile te influenţează fără ca tu să poţi face ceva, de aceea te vei simţi slăbită în marea majoritate a acestor zile. Mănâncă bine, iar seara fă-ţi timp pentru plimbări scurte în aer liber, te vor linişti!

  • georgistanciu, duminică, 03.05.2015 10:46
    modificare horoscop

    Puteți selecta zodia de pe săgeata de deasupra textului, nu cea de pe imagine.

  • [email protected], sâmbătă, 02.05.2015 17:44
    propunere modificare site horoscop

    Buna ziua,referitor la prezentarea horoscopului,incercati sa puneti toate zodiile pe toate pe aceeiasi pagina,modul cum se prezinta acum,cu pagina urmatoare ma face sa renunt sa mai ajung la pagina pestilor(de ex.).

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro