Horoscopul lunii septembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste
În primele două săptămâni ale acestei luni romantismul şi pasiunea vor fi la cote minime. Tu şi partenerul tău de viaţă vă concentraţi toată atenţia asupra chestiunilor practice din viaţa voastră. Dar în a doua jumătate a lunii, Marte, planeta sexualităţii, te va îndemna să cauţi pasiunea. Dacă eşti singură, călătoriile ar putea să-ţi scoată în cale o persoană cu totul specială.
Sănătate
Septembrie se anunţă a fi o lună cât se poate de bună pentru tine în ceea ce priveşte sănătatea, starea de spirit şi nivelul de energie. Jupiter, planeta expansiunii, care a intrat în semnul tău, este responsabilă pentru vigoarea de care dai dovadă.
Bani
Este una dintre cele mai bune luni din punct de vedere material pentru tine. Veştile din partea astrelor sunt bune. Vei beneficia de o mărire de salariu, un bonus sau un comision semnificativ. Comunică şi socializează cât mai mult, pentru că astfel îţi cresc şansele de câştiguri şi mai mari.
Cumpene
Nu vei avea cumpene serioase de depăşit în luna septembrie. Va trebuie doar să acorzi o mai mare atenţie stilului de viaţă. Este de preferat să eviţi excesele de orice tip, în special pe cele alimentare, pentu că Jupiter în semnul tău îţi dă predispoziţie pentru îngrăşare.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro