Horoscopul săptămânii 11 - 17 iunie. Descoperă previziunile pentru zodia ta!
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Este foarte important să ai un stil de viaţă sănătos. Din păcate, s-ar putea ca rudele tale şi prietenii să nu înţeleagă de ce încerci să te transformi. Poate că va trebui să anulezi câteva invitaţii şi să eviţi contactele cu cei din familie pentru a da la o parte ispita din cale ata. La început, cunoscuţii nu vor lua în serios acest comportament aparent obsesiv, dar atunci când vor vedea rezultatele pozitive vor fi uimiţi. Apelează la voinţa ta şi rămâi concentrată pe acest obiectiv. Succesul va fi de partea ta.

  • larissa, joi, 25.09.2014 10:45
    esti o persoana timida

    esti o persoana timida sa spui cea ce simti cu adevara,(da sau nu) daca esti o persoana timida si nu sti ce este iubirea ancearca si osa vezi ca e bine sa ancerci.

  • larisa tanase, joi, 25.09.2014 10:41
    intrun clupu

    veata oamenilor este mult mai diferita de cat amea cand esti intrun clupu, nu mai sti ce faci si doar te gandesti la el. Dar poate ca acel om doar de face sa te gandesti la el niki macar nu sti ce fet de persoana este o persoana ascunzitoare ce face totul pe ascuns cum ar fi sa se duce la alta, sa se prefaca ca te iubeste,iar tu find o persoana mai de comoda al crezi. Dar intro zi osa afli de la alti sau de la alte si el osa se caieste ca tea perdut.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro