Horoscopul săptămânii 12-18 iunie. Iubire în locuri neașteptate pentru Fecioară
Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste

Farmecul tău va atrage oamenii către tine și te vei trezi înconjurat de o rețea de prieteni și de cei dragi care te susțin.

Este o oportunitate excelentă de a întări legăturile și de a construi relații de durată.
 
Dacă ești singur/ă, te poți simți atras/ă de cineva care emană încredere și farmec. Acesta ar putea fi începutul unei relații pasionale și intense.

Nu uita să îți exprimi sentimentele și intențiile în mod clar, deoarece acest lucru va ajuta orice relație. Îmbrățișează energia romantică din jurul tău și lasă dragostea să înflorească în viața ta.

Bani


În ceea ce privește cariera și banii, este posibil să ai oportunități neașteptate de avansare. Păstrează-ți mintea deschisă și fii gata să accepți noi provocări.

Abilitățile tale naturale de leadership vor fi recunoscute, așa că fii pregătit/ă să mergi mai departe și să-ți asumi responsabilități suplimentare.

Săptămâna acesta este un moment favorabil pentru a căuta sfaturi cu privire la banii tăi sau pentru a explora noi căi de generare a veniturilor.

Cu o abordare echilibrată și o planificare atentă, îți vei putea îmbunătăți situația financiară și îți vei asigura un viitor prosper.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro