Horoscopul săptămânii 13-19 iulie. Află previziunile pentru zodia ta!
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vei avea parte de o atmosferă plăcută în viaţa ta intimă, cele mai multe dintre discuţiile tale în contradictoriu cu partenerul dispărând ca prin minune. Dacă eşti mai tolerantă, cu siguranţă va exista înţelegere între tine şi iubit pentru o lungă perioadă de timp. Dacă eşti singură, încearcă să te împrieteneşti înainte de toate cu cel pe care ai pus ochii!

Nu vei avea parte de schimbări financiare în această săptămână, iar lipsa de energie cu care te confrunţi nu te ajută să lucrezi suplimentar. Tot ce trebuie să faci este să te axezi pe ce este mai important şi să nu dai greş atunci când ţi se dau termene limită pentru finalizarea unor sarcini. Este foarte important să nu te cerţi cu nimeni la locul de muncă!

Indiferent de semnalele de alarmă pe care ţi le transmite organismul tău, trebuie să mergi la medic sau să încerci să le rezolvi de una singură. Este foarte important să elimini stresul de zi cu zi, pentru că el este principalul vinovat pentru lipsa de energie şi concentrare cu care te confrunţi. Din cauza timpului liber limitat uiţi să mănânci cât trebuie, când trebuie!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro