Horoscopul săptămânii 21-27 iunie. Gemenii vor fi dornici să se îndrăgostească din nou
Pești (19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta există unele riscuri care ar putea destabiliza atmosfera armonioasă care ar trebui să domnească în casa ta. Dacă partenerul/a are obicieuri diferite de ale tale, ar putea apărea certuri aprinse. Cu toate acestea, te vei exprima ferm, dar respectuos, și la fel și de cealaltă parte. Dacă ești căsătorit/ă, o fostă iubire a soțului/ei poate apărea în viața ta și îți poate declanșa toate alarmele. Această persoană susține că vine cu gânduri de pace, dar cuvintele și limbajului corpului arată cu totul altceva. Vrea să-ți recucerească partenerul. Dacă ești singur/ă, există mari șanse să apară cineva care îți va răsturna viața într-un vârtej. Întâlnirile voastre vor fi grozave!

Îți vor veni idei geniale pe care să le pui în practică la locul de muncă în această săptămână. Vrei să-ți faci munca mai ușoară și mai eficientă, dar șefului tău nu îi va plăcea deloc inovația și ar putea respinge propunerea ta. Până una alta, te vei folosi de mici trucuri pentru a-ți îndeplini sarcinile mai repede. Fie că lucrezi într-o companie sau lucrezi pe cont propriu, cel mai mare concurent al tău va fi sinele tău din trecut. Vei dori să-ți dobori propriile recorduri pentru atingerea obiectivelor și beneficiilor. Cele mai multe dintre ele sunt legate de bani. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro