Horoscopul săptămânii 7-13 octombrie. Taurului îi lipsește ceva important
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

În această săptămână, diverse evenimente te vor provoca să privești înapoi la greșelile și eșecurile  amoroase din trecut.

Motivul pentru o astfel de întoarcere va fi apariția unei situații similare în prezent și nevoia de a învăța din experiența ta anterioară amară.

În aceste zile vei primi mesaje interesante sau neașteptate. Vei avea un schimb interesant de scrisori sau conversații cu cineva pe subiecte sensibile din viața ta sau a lor.

În general, vei experimenta diverse surprize în această săptămână. În cele mai multe cazuri, acestea vor avea legătură cu dragostea sau cu viața ta intimă.

Bani

În această săptămână va fi nevoie să te ocupi de problemele financiare care vor apărea din cauza greșelii, omisiunii, neînțelegerii sau fraudei cuiva.

Toate acțiunile tale legate de documentele financiare și stocarea acestora vor necesita o atenție sporită în timpul săptămânii.

Săgetătorii vor dori să aducă ceva nou afacerilor lor, precum să obțină și noi surse de venit. Acest lucru ar putea fi legat de o conversație care privește salariul sau contracte viitoare profitabile.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro