Brioşe din ouă pentru micul dejun
Ingrediente
200 de grame de cârnaţi tocaţi mărunt
12 ouă, bătute
1 ardei gras verde tocat mărunt
1 ceapă mică, tocată mărunt
sare şi piper după gust
Mod de preparare
Preîncălzeşte cuptorul la 175 de grade Celsius
Unge cu puţin ulei 12 forme pentru brioşe.
Pune cârnaţii într-o tigaie şi rumeneşte-i puţin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grăsime.
Amestecă într-un bol ouăle, ardeiul tocat mărunt, ceapa, cârnaţii, sarea şi piperul.
Distribuie uniform compoziţia în cele 12 forme de brioşe şi pune tava în cuptor.
Lasă timp de 15-20 de minute sau până când ouăle s-au coagulat bine, iar pe scobitoare nu rămân urme după ce înfigi în fiecare brioşă.