Broccoli cu usturoi la cuptor
Mancaruri / 04.02.2015

Ingrediente

2 căpăţâni de broccoli, separate pe bucheţele
2 linguriţe ulei de măsline extravirgin
1 linguriţă sare de mare
1/2 linguriţă cu piper negru măcinat
1 căţel de usturoi, tocat mărunt
1/2 linguriţă cu zeamă de lămâie

Mod de preparare

Încălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius
Într-un bol mare, amestecă bucheţelele de broccoli cu uleiul de măsline, sarea, piperul şi usturoiul.
Pune broccoli în strat uniform într-o tavă tapetată cu foaie de copt.
Pune tava la cuptor şi las-o timp de 15-20 de minute sau până când bucheţelele pot fi înţepate cu uşurinţă cu furculiţa.
Răstoarnă broccoli pe un vas pentru servit şi stropeşte cu zeama de lămâie.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro