Cartofi copţi cu bacon şi caşcaval
Mancaruri / 20.10.2016

Ingrediente

4 cartofi mari, tăiaţi în felii de aproximativ 2 cm grosime
1/4 cană cu unt topit
8 felii de bacon prăjite crocant şi fărămiţate
230 de game de caşcaval ras
1/2 cană ceapă verde tocată mărunt

Mod de preparare

Încinge cuptorul la 200 grade Celsius.
Unge feliile de cartofi pe ambele părţi cu unt şi aşază-le pe o tavă neunsă.
Coace-le timp de 30-40 de minute la 200 de grade Celsius, întoarce-le o singură dată, şi lasă-le până când sunt uşor rumenite pe ambele părţi .
Când cartofii sunt gata, presară-i cu bacon, caşcavalul ras şi ceapa verde.
Lasă-i la cuptor până când se topeşte caşcavalul.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro