drob de fasole pastai
Mancaruri / 20.07.2013

Ingrediente

3 piepti de pui,2 kg fasole,5 oua pentru legarea compozitiei si inca 5 pentru deasupra acesteia ,3 legaturi patrunjel,si 2 de marar, 3 cepe mari ,sare piper,

Mod de preparare

se fierbe fasolea in apa cu sare si putin ulei,dupa care se lasa la scurs si racit,pieptul de pui de fierbe se raceste si se toaca cubulete, separat intr-o tigaie cu putin ulei calim cepele,si ele tocate marunt ,in care punem un praf de sare si putin piper. apoi le lasam sa se raceasca.Dupa toate acestea intr-un vas mai mare punem fasolea, pieptul de pui , ceapa calita ,verdeata tocata marunt si ouale batute si incepi prin a amesteca compozitia si o gusta de sare.Intr-o tava, se pune hirtie de copt dupa care se toarna compozitia se niveleaza dupa care se adauga ouale batute pentru aspect gata si se baga la cuptor pina se rumeneste.Se taie si se serveste rece.Va doresc pofta buna

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro