Ingrediente
6 buc oua, 500 ml lapte, 1 varf sare, 1 varf piper, 1 kg piept de pui, 500 gr ficat de pui, 200 gr pipote si inimi, 2 legaturi de ceapa verde.
Mod de preparare
Spalam pieptul de pui si pipotele, iar ficateii se curata de pielita si se pun in lapte. Fierbem pieptul de pui si pipotele. Ficateii se fierb in lapte (asa vor avea un gust deosebit). Dam prin masina de tocat amestecul de picatei, pipote si pieptul de pui si le amestecam. Spalam si tocam ceapa verde rondele mici, apoi o adaugam la umplutura de carne. Adaugam 5 oua batute bine, sare si piper dupa gust. Ungem cu ulei si tapetam cu pesmet tavile in care vom coace drobul. Punem umplutura in tavi si adaugam deasupra oul batut ramas. Dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra. Lasam sa se raceasca putin apoi putem felia drobul.