Friptura asortata la gratar
Mancaruri / 21.04.2013

Ingrediente

- 3 pulpe de pui - 600 gr. ceafa de porc - 600 gr. cotlet de porc - delikat - cimbru - o capatana de usturoi - un praf de sare - 10 rosii chery

Mod de preparare

Se curata pulpele de tulei, se spala, se cresteaza si se condimenteaza cu cimbru sfaramat in palma si cu delikat. Ceafa si cotletul de porc se portioneaza si se condimenteaza la fel cum am procedat si cu pulpele de pui. Usturoiul se curata de coaja, se taie , se piseaza , se adauga rosiile chery pisate, se pune un praf de sare, se amesteca bine si se pune pe fiecare bucata de carne , pe o parte si pe cealalta. Se lasa la macerat 12 ore acoperite etans in frigider si se prajesc pe gratarul incins. Se serveste dupa preferinta. Pofta buna !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro