Ingrediente
1 lingurita busuioc - 1 lingurita piper negru - 4 buc. oua - 3 lingura ulei de floarea soarelui - 1 lingurita cimbru - 4 buc. rosii - 1 lingurita CHIMEN - 3 buc. FELI DE CASCAVAL - 1 buc. MARAR PROASPAT - 1 lingurita USTUROI GRANULE - 6 buc. COPANE DE PUI - 1 lingura CONDIMENTE DE PUI - 1 buc. ROSU
Mod de preparare
PENTRU GARNITURA ; SE IA 4 ROSII SE SPALA SE TAIE CAPACELUL FIECAREI ROSII SE FACE CU UN CUTIT ASCUTIT SE POATE FOLOSI SI O LINGURITA SE SCOATE MIEZUL ROSIEI SE DA CU PIPER SI CONDIMENTE DE PUI SE BAT 2 OUA SE PUNE BUSUIOC CIMBRU; USTUROI GRANULE SI CHIMEN SE PUNE MARAR PROASPAT TOCAT SE BAT BINE SE SPALA UN ARDEI ROSU SE TAIE MARUNT SE PUNE TIGAIA DELIMANO LA INCALZIT LA FOC MIC SE PUNE ARDEIUL APOI SE AMESTECA CU O LINGURA DE LEMN SE PUN OUALE BATUTE SE FACE O OMLETA MAI TARE SE UMPLE FIECARE ROSIE CU OMLETA SI SE RADE O FIELIE DE CASCAVAL SE PUNE PESTE OMLETA SE DA DRUMU LA CUPTOR DUPA SE SE INCALZESTE SE DA LA CUPTOR 10 MINUTE SE ORNEAZA CU MARAR PROASPAT TOCAT SE SPALA COPANELELE DE PUI SE STERG COPANELELE CU O CIRPA CURATA SE DA CU PIPER SI USTUROI GRANULE SE IA 2 OUA SE BAT BINE CU O FURCULITA SE PUNE CHIMEN SI CONDIMENTE DE PUI SE RADE 2 FELI DE CASCAVAL PRIN RAZATOAREA MICA APOI SE IA FIECARE COPAN SE DA PRIN OU APOI PRIN PRIN CASCAVAL RAS SE INCINGE TIGAIA DELIMANO SE PUNE 3 LINGURI DE ULEI SE PUN COPANELE IN TIGAIE LA FOC MIC SE PRAJESC PE TOATE PARTILE SE PUNE IMEDIAT DUPA CE SE SCOT DIN ULEI INCINS SE PUNE DEASUPRA CASCAVAL RAS SINT DELICIOASE SA MANINCA CU ROSILE UMPLUTE TIGAIA DELIMANO ESTE FOARTE BUNA AM FOLOSIT 3 LINGURI DE ULEI DECI FAC ECONOMIE LA ULEI SI SE SPALA FOARTE REPEDE ESTE MINUNATA