Mâncare de fasole verde cu carne
Mod de preparare
O mâncare foarte uşor de făcut chiar şi pe timp de iarnă, pentru că poţi folosi fasolea verde congelată. Poftă bună!Ingrediente:
600 grame carne de pui, porc etc.
1 kg fasole,
2 cepe,
1 lingură ulei,
1 linguriţă făină,
1 lingură paste de tomate
sare
Preparare:
Carnea tăiată în bucăţi potrivite se prăjeşte împreună cu ceapa tocată mărunt
După ce s-a rumenit carnea, se adaugă făina, puţină sare, se amestecă, se toarnă apă caldă cât s-o cuprindă şi se pune fasolea curăţată şi spălată.
Se lasă să fiarbă împreună.
Când fasolea este aproape fiartă, se adaugă pasta de tomate.
prajesti carnea cu ulei? de care??? prajesti si ceapa ..tot in ulei ? nu cade cam greu la stomac??? mmmm poza nu e chiar reusita
daca la mancarica ta ai pune si putin usturoi ,ai sa fi f incantata de aroma si gust:)..dealtfel e delicioasa