Mâncare de fasole verde cu carne
Mancaruri / 15.12.2010

Mod de preparare

O mâncare foarte uşor de făcut chiar şi pe timp de iarnă, pentru că poţi folosi fasolea verde congelată. Poftă bună!

Ingrediente:

600 grame carne de pui, porc etc.
1 kg fasole,
2 cepe,
1 lingură ulei,
1 linguriţă făină,
1 lingură paste de tomate
sare

Preparare:

Carnea tăiată în bucăţi potrivite se prăjeşte împreună cu ceapa tocată mărunt
După ce s-a rumenit carnea, se adaugă făina, puţină sare, se amestecă, se toarnă apă caldă cât s-o cuprindă şi se pune fasolea curăţată şi spălată.
Se lasă să fiarbă împreună.
Când fasolea este aproape fiartă, se adaugă pasta de tomate.
  • adi, miercuri, 10.08.2011 16:56
    adaug

    prajesti carnea cu ulei? de care??? prajesti si ceapa ..tot in ulei ? nu cade cam greu la stomac??? mmmm poza nu e chiar reusita

  • Dona, marţi, 02.08.2011 18:31
    adaug..

    daca la mancarica ta ai pune si putin usturoi ,ai sa fi f incantata de aroma si gust:)..dealtfel e delicioasa

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro