Ingrediente
aluat: 300 g faina, 125 g drojdie proaspata, 100 ml apa calda, o lingurita zahar, sare. umplutura: 1 legatura ceapa verde, o cutie ciuperci (200 gr), ocutie porumb dulce (200 gr), 100 gr branza toffu, o rosie, 100 gr cascaval ras, masline.
Mod de preparare
Din drojdie, zahar si apa calda se face o maia care se lasa la crescut 10 min. Se adauga faina, apa, pt un aluat moale, pe care nu-l framantam, ci il turnam in tava in care am pus hartie de copt. Lasam la crescut. Tocam ceapa verde mic, calim in foarte putin ulei, adaugam ciupercile bine scurse si dupa cateva minute, porumbul bine scurs. Calim putin apoi asezam totul peste aluat. Intindem cu lingura aceasta compozitie, punem cubulete de branza tofu, cateva masline, rosia taiata felii. Bagam tava la cuptor, si dupa ce s-a rumenit, adaugam cascaval ras. Mai lasam cateva minute, si gata! E minunata! ( am mai multe poze , dar vad ca nu se poate atasa decat una singura)
Pai ori e vegana ori are cascaval ras?